Commanderij College
Zoeken


  Werken bij

  Welkom nieuwe collega! 

  Werken bij het Commanderij College… 

  Heb jij een echt onderwijshart? Wil je graag leerlingen helpen op jouw manier? Vind je het leuk om op een ondernemende en innovatieve manier met je vak bezig te zijn? Vind je het belangrijk om in een gezellig team te werken waar we voor elkaar klaarstaan? Check, check, dubbelcheck? Kijk hier of er een leuke functie voor je te vinden is bij het Commanderij College.  

  Verhalen van onze medewerkers
  Samen leren, samen ontwikkelen 
Als Commanderij College vinden wij het belangrijk om te blijven leren. Van elkaar, van de leerlingen, van de buitenwereld. Je kunt bij onze ontmoetingsschool iets bijdragen aan de maatschappij, je doet wezenlijk werk, waar je elke dag met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar liever laten we onze medewerkers aan het woord. Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers op onze blogpagina.   

   
Betekenisvol werk in het onderwijs  

  Deze krachten hebben onze medewerkers!
  Bekijk ook deze infographic met de krachten van onze medewerkers.

   
  Ben je op zoek naar een baan binnen een dynamische onderwijsorganisatie en pas je in het bovenstaande profiel? Kijk dan in het overzicht met actuele vacatures of er een passende functie voor je tussen zit. Honorering volgens de cao VO. Benieuwd naar onze secundaire arbeidsvoorwaarden, lees er hier meer over. 

  Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar:

  Commanderij College
  t.a.v. Personeel & Organisatie
  Postbus 58
  5420 AB Gemert
  Sollicitaties@commanderijcollege.nl