Commanderij College
Zoeken


  Welkom bij het Commanderij College

  Welkom op de website van het Commanderij College. Dit jaar is het eindelijk zover, jij mag van je vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs. Dat is een grote stap. Samen met je ouders sta jij voor een belangrijke keuze, want weet jij al naar welke middelbare school jij volgend jaar gaat?

  Het beste uit jezelf halen, daar gaat het om bij het Commanderij College. Een goede voorbereiding en stevige basis is voor jouw toekomst belangrijk. Die basis vind je op het Commanderij College. Op onze school kun je terecht voor havo, vwo, gymnasium, praktijkonderwijs en alle leerwegen van het vmbo. Onze opleidingen zijn verdeeld over vier locaties. Havo/vwo en het praktijkonderwijs hebben beide een eigen gebouw in Gemert. Het vmbo is onderverdeeld in twee scholen. Eén locatie is in Gemert, de andere in Beek en Donk. 

  Dit gedeelte van de website is speciaal opgericht om jou zoveel mogelijk informatie te geven over onze school. Bekijk daarom vooral het hoofdmenu bovenaan deze pagina. Daar vind je informatie over ons onderwijs, de begeleiding en over onze open dagen. 

  Groep8Bericht
  Je hebt vast nog een heleboel vragen en bent vooral benieuwd wat het Commanderij College zoal te bieden heeft. Bekijk daarom ook eens het onderstaande Groep8Bericht (of klik hier om het te openen). Daarin vind je heel veel informatie over onze school. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Hopelijk tot in het nieuwe schooljaar op het Commanderij College. 

  Wellicht ben je afgelopen schooljaar al eens bij ons op bezoek geweest samen met jouw klas. Er zijn toen ook foto's gemaakt, die kun je hier bekijken.