Commanderij College
Zoeken


  Welkom bij het Commanderij College

  Welkom op de website van het Commanderij College. Dit jaar is het eindelijk zover, jij mag van je vertrouwde basisschool naar het voortgezet onderwijs. Dat is een grote stap. Samen met je ouders sta jij voor een belangrijke keuze, want weet jij al naar welke middelbare school jij volgend jaar gaat?

  Het beste uit jezelf halen, daar gaat het om bij het Commanderij College. Een goede voorbereiding en stevige basis is voor jouw toekomst belangrijk. Die basis vind je op het Commanderij College. Op onze school kun je terecht voor havo, vwo, gymnasium, praktijkonderwijs en alle leerwegen van het vmbo. Onze opleidingen zijn verdeeld over drie locaties. Havo/vwo heeft een eigen gebouw in Gemert. Het vmbo-pro is gevestigd in Gemert en we hebben nog een vmbo-locatie in Beek en Donk. 

  Dit gedeelte van de website is speciaal opgericht om jou zoveel mogelijk informatie te geven over onze school. Bekijk daarom vooral het hoofdmenu bovenaan deze pagina. Daar vind je informatie over ons onderwijs, de begeleiding en over onze informatiedagen en de open dag. 

  Kom gerust eens langs
  Je hebt vast nog een heleboel vragen en bent vooral benieuwd wat het Commanderij College zoal te bieden heeft. Je bent altijd welkom om langs te komen op één of meerdere van onze locaties. Bekijk ook eens onderstaand filmpje, dan krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden bij ons op school.