Commanderij College
Zoeken



Maak kennis met de school

Voordat je een school kiest, wil je daar natuurlijk alles over weten. Op onze website kun je veel informatie vinden over onze school, maar je leert de school pas echt kennen als je de school bezoekt. Daarom ben jij van harte welkom op onze open avond.  

Wil jij beleven hoe het leven van een brugklasser er echt uitziet? Kom dan een middag meelopen.

Meer dan alleen schoolbanken
Natuurlijk bestaat een groot deel van je tijd op het Commanderij College uit lessen volgen. Je bent er immers toch om te leren. Toch is elke dag én les weer anders. Er worden bij het Commanderij College een aantal bijzondere dingen georganiseerd.

Activiteiten
Het leven op het Commanderij College bestaat niet alleen maar uit de schoolbanken. Je gaat er regelmatig met je klas op uit. Om je nieuwe klas te leren kennen worden er introductiedagen en disco-avonden georganiseerd. In de hogere klassen worden er reizen naar het buitenland en open podia georganiseerd. Natuurlijk hebben we ook elk jaar een schoolfeest. Genoeg leuke dingen dus.

Bekijk hier de foto’s en filmpjes van de activiteiten die jaarlijks worden georganiseerd. Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Instagram