Commanderij College
Zoeken


Basketbaltoernooi vmbo-Gemert klas 1

Woensdag 19 en donderdag 20 december stond het basketbaltoernooi vmbo-Gemert klas 1 op het programma. Woensdag was het de beurt aan MA1a, K1a, B1a, B1c en KB1a. Donderdag kwamen MA1b, K1b, K1c, B1b en PrO in actie. Twee ochtenden is er met enorm veel enthousiasme en inzet gestreden voor de eerste plaats.

 Woensdag werd de finale bij de jongens gespeeld door The Sissies B1c/KB1a  en Battle Royal B1a. De Sissies hadden zowel bij de poulewedstrijden als bij de kruisfinale geen enkele wedstrijd verloren. Ook tijdens de finale waren ze te sterk voor Battle Royal en wonnen uiteindelijk met 12-6. Dan is er sprake van een terechte winnaar!

Bij de meisjes waren uiteindelijk The Bitches  B1c eveneens de terechte winnaars! Zij wonnen alles! Zowel de poulewedstrijden als de kruisfinale en de finale. Een knappe prestatie!

Donderdag was het FC Gekkenhuys K1c die er uiteindelijk met de winst vandoor ging. Ze werden tweede in de poule, speelde vervolgens de kwartfinale die in een 4-4 gelijke stand eindigde. Na vrije worpen wisten ze toch de halve finale te winnen. In de finale wonnen ze met 6-2 van De Pielewielers MA1b.

Tot slot stonden De Donuts  MA1b in de finale tegen De BB babes B1b. In de poulewedstrijden eindigde beide teams op een gedeelde eerste plek. In de halve finale wisten beide teams te winnen waardoor ze in de finale wederom tegen elkaar mochten strijden. Eerder wonnen De BB babes van de Donuts met 1 doelpunt verschil maar in de finale waren De Donuts te sterk en wonnen met 12-8.

Allemaal gefeliciteerd met deze overwinning!

 Welke teams zich, na afloop van het toernooi ‘de beste basketballers van het Commanderij College, vmbo-Gemert’ mogen noemen, zal in een minitoernooi tussen de kampioenen van vmbo-Gemert en vmbo-Laarbeek worden beslist.

De strijd om de titel: ‘Beste basketballers van het vmbo’ zal gespeeld worden op locatie vmbo-Gemert op dinsdag 29 januari.