Commanderij College
Zoeken


Teams strijden om de CoCoCup

Bericht geplaatst op: 27-3-2017

Afgelopen vrijdag heeft voor de 4e keer de strijd om de CoCoCup plaatsgevonden in de gymzalen van locatie Sleutelbosch. Acht basisscholen, met in totaal negen teams, deden een gooi naar de prijzen en ook een docententeam van locatie Sleutelbosch was van de partij. Voorgaande edities waren basisschool de Regenboog en basisschool de Octopus uit Boekel de winnaars. Wie o wie zou er dit jaar met de felbegeerde prijs naar huis gaan?

De avond stond in het teken van ‘Fair Play’ en gezelligheid en werd door vier BSM-leerlingen uit havo-5 georganiseerd. Tijdens de avond werden er heerlijke hapjes gepresenteerd die gemaakt zijn door onze leerlingen, Riny en Marianne.

Na een lange avond en een zeer spannende finale mocht basisschool de Samenstroom zich dit jaar CoCoCup-kampioen noemen en moest basisschool de Raagten met een tweede plaats genoegen nemen. Beide teams deden overigens voor de eerste keer mee aan dit toernooi. De derde plek was voor basisschool de Octopus en de fairplay-prijs was voor een ander team van basisschool de Samenstroom, omdat zij het enige team waren zonder volleyballers.

Een speciaal woordje van dank voor onze BSM-leerlingen want zij hebben in de voorbereiding en die avond hun beste beentje voorgezet. Een extra groot woord van dank voor Marianne en Riny die zich verder over deze jongens hebben ontfermd en de avond mede glans hebben gegeven.

De avond was zeer geslaagd. Op naar de volgende - het eerste lustrum - van de CoCoCup.

Met vriendelijke groeten,

De sectie l.o.


Terug