Commanderij College
Zoeken


Leerlingen vmbo Gemert en praktijkschool houden samen Kerstmarkt voor het goede doel

Bericht geplaatst op: 27-11-2015

Leerlingen en medewerkers van vmbo Gemert en de praktijkschool organiseren op woensdag 16 december een Kerstmarkt. De opbrengst van de Kerstmarkt komt volledig ten goede aan Serious Request, oftewel het Glazen Huis.

Onze leerlingen zetten zich in voor de toekomst van jongeren in oorlogsgebieden. Voor leeftijdsgenoten die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in onder meer Syrië, Zuid-Soedan en Jemen. 

Glazen Huis in Heerlen
Door het opzetten van een veelzijdige, sfeervolle markt hopen leerlingen het toekomstperspectief van deze kansarme jongeren te vergroten.  Alle klassen en afdelingen van het vmbo Gemert en de praktijkschool doen mee aan de Kerstmarkt.

De opbrengst van de Kerstmarkt 2015 wordt op maandag 21 december door leerlingen en docenten aangeboden aan de dj’s van het Glazen Huis in Heerlen.

Kramen, producten en 'Grand Café'
Wat kunt u van de Kerstmarkt op het Commanderij College verwachten? Een diversiteit aan leuke kramen waar producten te koop zijn, activiteiten voor jong en oud op diverse locaties binnen de school en een ‘Grand Café’ in de aula met entertainment.

De Kerstmarkt vindt woensdag 16 december plaats van 18.30 uur tot 21.00 uur op locatie vmbo, St. Josephstraat 17 in Gemert.

Kom de sfeer proeven!


Terug