Commanderij College
Zoeken


Leerling Janske Croijmans vertelt over haar CoCo Award-prijs

Bericht geplaatst op: 26-9-2017

Janske Croijmans won afgelopen schooljaar een CoCo Award vanwege haar inzet voor de organisatie Join Us. Janske heeft haar prijs inmiddels in ontvangst genomen en vertelt daar graag wat over. Lees hier wat voor prijs ze ontving en hoe ze dat ervaren heeft. 

"Donderdag 6 juli ’17 heb ik, Janske Croijmans, mijn prijs mogen ontvangen van de CoCo Award. Ik won een CoCo Award omdat ik me inzet voor jongeren die zich eenzaam voelen, samen met Join Us. 

Als prijs mocht ik samen met wethouder Bevers (gemeente Gemert – Bakel)  en Britt van Berkel  van 'Stichting Britt Helpt' in gesprek om te kijken hoe ik nog meer jongeren kan helpen. In het gesprek hebben we gekeken hoe we nog meer jongeren op meer verschillende plekken kunnen helpen. 

Het blijkt echter niet zo makkelijk om nog een efficiënte manier te vinden. Een van de begeleidsters uit Veghel was er ook bij, Jolanda van Gerwen tevens de eigenaar van Join Us. Uiteindelijk zijn er wat ideetjes op tafel gekomen waar we nog over na kunnen denken. Als vervolg krijg ik nog een gesprek met dezelfde mensen waarna er een idee op touw wordt gezet. Wordt vervolgd dus!

Janske Croijmans


Terug