Commanderij College
Zoeken


Thema-avond ouderraden over het gebruik van smartphones: What’s (h)Appening

Bericht geplaatst op: 3-3-2016

De ouderraden vmbo/pro en havo/vwo van het Commanderij College houden op donderdag 31 maart een thema-avond met als thema WHAT’s (h)APPening. Tijdens deze avond wordt uitgebreid gesproken over het gebruik van smartphones onder jongeren en de mogelijke problemen die daarbij kunnen ontstaan. De avond wordt uitgevoerd in samenwerking met Stichting Halt en Helder Theater.

De avond is toegankelijk voor alle ouders van tieners. Tijdens de thema-avond krijgt u informatie van een deskundige spreker van Stichting Halt over het gebruik van smartphones door kinderen en mogelijke problematiek zoals cyberpesten, sexting en gaming. 

Deze problematiek wordt interactief uitgebeeld door Helder Theater met pakkende sketches, waardoor de onderwerpen op een ludieke manier ‘kraakhelder’ worden gevisualiseerd. 

In het kader van dit thema verwijzen we u ook graag naar uitgebreide informatie op onze website op de pagina ‘De Leerling Online’.   

Aanmelden
Inmiddels hebben alle ouders van onze leerlingen een uitnodiging ontvangen voor deze avond. Bent u geïnteresseerd in deze avond, meld u dan vóór 24 maart aan via thema.avond@commanderijcollege.nl   

De avond begint om 19.15 uur en vindt plaats op locatie vmbo Gemert (St. Josephstraat 17).

 


Terug