Commanderij College
Zoeken


Leerlingen vertellen over de Orion Awards: 'Het was een topavond!'

Bericht geplaatst op: 25-3-2016

Afgelopen donderdag zijn wij met schoolband BAM! naar de Orion Music Awards in het Parktheater in Eindhoven geweest. Daar gingen we de strijd aan tegen de twaalf andere Orion scholen.

We hebben vele weken enorm hard gerepeteerd aan het moeilijke uitdagende lied Bohemian Rhapsody van Queen, met onze top-begeleider Marianke Hobé. Van de soundcheck tot de grime en een eigen kleedkamer het was allemaal heel professioneel georganiseerd.

Nadat we van mevr. Hobé hele leuke 'toitoi’s' hadden gekregen, mochten we het podium op. We hebben een spetterend optreden neergezet. Het ging ontzettend goed en het was heel gaaf om te doen. De jury was enorm enthousiast over het goede samenspel, de mooie aankleding en de uitwerking van dit moeilijke nummer.

Toen was het wachten op de optredens van de andere scholen en de uiteindelijke beslissing van de jury. We zijn dik tweede geworden, maar ze kozen uiteindelijk toch voor een school die een eigen liedje had geschreven. We werden nog door de jury apart aangesproken, omdat ze vonden dat we muzikaal een topprestatie hadden neergezet en ze echt niet hadden kunnen kiezen.

We bedanken de school dat we mee hebben mogen doen, Marianke Hobé voor de geweldige begeleiding en we bedanken ons publiek voor de aanmoediging!

Het was een topavond en we kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Bekijk hieronder het optreden van BAM! tijdens de Orion Awards 2016. 


Terug