Commanderij College
Zoeken


Handballers aan het woord over Olympic Moves

Bericht geplaatst op: 15-4-2016

23 maart was het dan eindelijk zover. Het KVLO handbaltoernooi voor de dames van verschillende scholen. Na wekenlang geregel van de twee leerlingen BSM van havo 5 werd hun werk met een geslaagd toernooi beloond.

Het toernooi wat plaatsvond in sporthal de Burcht in Boekel werd gehouden op 23 maart van 11.00 tot ongeveer 15.00. In deze tijd hebben er op de twee velden die beschikbaar waren in totaal 12 sportieve wedstrijden plaatsgevonden mede dankzij de fanatieke speelsters en trainers.

De twee poules, verdeeld in twee verschillende niveaus hadden beiden een terechte winnaar. Waar er in de poule van het schoolteam, twee teams aangemeld hadden vochten zij in een dubbel ontmoeting uit wie er zich mocht plaatsen voor de felbegeerde tickets die recht gaven op de Mission Olympic in Amsterdam. Na deze dubbele ontmoeting was het duidelijk dat het Peelland College uit Deurne de sterkste was en deze wensen wij dan ook veel succes in Amsterdam.

In de poule van klas 3-4 hadden 5 teams zich aangemeld. Na een negental spannende wedstrijden werd er een spannende finale gespeeld. Waar het in de rust nog gelijk op ging, liepen na rust de dames van het Dongemond College Raamsdonkveer ver uit en zorgde daardoor hiervoor dat zij de winnaar werden van de poule van klas 3-4. De dames van het Dongemond College Raamsdonkveer mogen zich dan ook, net als het Peelland College, melden in Amsterdam op de Mission Olympic. Ook wensen wij deze dames dan ook veel succes.

Ook al hebben de twee leerlingen het met heel veel plezier geregeld, alleen konden zij het niet. Wij willen dan ook sporthal de Burcht bedanken voor de locatie. Zonder scheidsrechters is een handbalwedstrijd niets, en dus willen wij de aanwezige scheidsrechters van die dag ook hartelijk bedanken. Als laatste willen wij iedereen bedanken voor de sportieve dag en hopelijk hebben jullie er net zoveel van genoten als wij.

Lees ook het verslag van de andere sporters tijdens de voorronde van Olympic Moves.


Terug