Commanderij College
Zoeken


Leerling Sander Meulepas slaagt met twee tienen en drie negens

Bericht geplaatst op: 16-6-2016

Onze leerling Sander Meulepas (15) uit Boekel is donderdag cum laude geslaagd. Hij haalde maar liefst twee tienen en drie negens op zijn uiteindelijke cijferlijst voor de theoretische leerweg op vmbo Gemert.

Hij heeft twee tienen gehaald voor natuur- en scheikunde I en II. Voor wiskunde, biologie en geschiedenis is hij met een negen geëindigd.

Sander is donderdagmiddag door zijn mentor Gerrie Claassen en docent Mark Biemans feestelijk onthaald op locatie vmbo Gemert. Met taart en de traditionele ‘Geslaagd’-vlag werd hij in het zonnetje gezet. 

Verrassing
Sander was erg onder de indruk van alle aandacht maar vond het ook ontzettend leuk om op deze uitzonderlijke manier gefeliciteerd te worden. Heel verrast over de uitslag is hij niet. "Ik stond er al goed voor en het examen ging goed", vertelt hij nuchter. 

Hij heeft nog de mogelijkheid om te herkansen, om op die manier nog hoger te scoren. Maar daar denkt hij voorlopig nog even over na. Sander start na de zomervakantie op locatie havo/vwo van het Commanderij College.

Gefeliciteerd!
We feliciteren Sander van harte met dit succesvolle resultaat! En natuurlijk ook alle betrokken docenten en personeelsleden. 

Ook Omroep Brabant en het Gemerts Nieuwsblad waren erbij. Hier lees je het artikel van het Gemerts Nieuwsblad. Donderdagavond zijn Sander, Gerrie en Mark te zien bij Omroep Brabant Nieuws. Deze uitzending is ook via de website van Omroep Brabant terug te kijken.

Terug