Commanderij College
Zoeken


Feestelijke uitreiking Goethe-Zertifikat op 10 oktober

Bericht geplaatst op: 3-10-2016

Voor het Goethe-Zertifikat traject op niveau B1 en B2 zijn er afgelopen schooljaar wederom prachtige resultaten behaald. Een goede reden om onze geslaagden in het zonnetje te zetten. Het Commanderij College organiseert daarom een feestelijke bijeenkomst voor de uitreiking van het Goethe-Zertifikat.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om op maandag 10 oktober deze uitreiking bij te wonen. Voor de uitreiking hebben wij een spreker uitgenodigd. Volker Pfeiffer, hoofd taalafdeling van het Goethe-Instituut in Amsterdam. Hij komt onze leerlingen persoonlijk feliciteren en over de meerwaarde van het Goethe-Zertifikat vertellen.

Daarbij is er voor alle geïnteresseerden de mogelijkheid om met onze spreker in dialoog te gaan over de belangrijke rol van de Duitse taal en cultuur. Hij zal uitleggen hoe het Goethe-Instituut dit wereldwijd in beeld brengt met als voorbeeld het werk van de Nederlandse afdelingen. Tevens wordt belicht welke brede toekomstmogelijkheden het Goethe-Zertifikat met zich meebrengt . Dit en nog veel meer wordt in het 8e lesuur, voorafgaand aan de certificaat-uitreiking, besproken. Zien wij u daar?
Waar:  lokalen 212 en 213, locatie havo/vwo
Wanneer: 10 oktober 2016, 15.20 - 17.30 uur

Wij hopen op een mooie en inspirerende certificaat-uitreiking en zorgen uiteraard nog voor aansluitende “Kaffee und Kuchen”.

 


Terug