Commanderij College
Zoeken


Leerlingen doen mee aan Dutch Design Week in Eindhoven

Bericht geplaatst op: 13-10-2015

De Dutch Design Week (DDW) vindt van 17 t/m 25 oktober plaats in Eindhoven. DDW is het grootste designevenement van Noord-Europa. Tijdens deze week wordt werk gepresenteerd van ruim 2400 ontwerpers. Bijzondere aandacht gaat uit naar werk en ontwikkeling van jong talent. Dit jaar is dat jonge talent afkomstig van het Commanderij College. 

Op twee locaties is werk te zien van onze leerlingen. In het Klokgebouw doen onze leerlingen mee aan de expositie 'Designworks #2 Wearables' en in Woensel aan de expositie van Tante Netty genaamd 'Tasje Erbij? Bags of Woensel West'.

Trots
Jaarlijks trekt het evenement meer dan 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n tachtig locaties door de hele stad, biedt DDW talloze tentoonstellingen, lezingen, debatten en festiviteiten. Het is dan ook bijzonder dat onze leerlingen mogen bijdragen aan zo'n groot evenement.

Wij van de sectie Beeldende Vorming van locatie havo/vwo zijn dan ook enorm trots op het feit dat werk van onze leerlingen te zien is op een designevenement met wereldfaam. Wij hopen dan ook dat hun werk de aandacht krijgt die het verdient. Dus ga eens langs in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.

 


Terug