Commanderij College
Zoeken


Oud adjunct-directeur vmbo Henk van den Broek overleden

Bericht geplaatst op: 10-3-2017

Beste mensen,
 
Gisteravond bereikte ons het bericht dat oud adjunct-directeur vmbo Henk van den Broek gisterochtend is overleden.
Henk was sinds september vorig jaar ernstig ziek en hij kreeg al snel het droevige nieuws van zijn artsen dat hij niet meer zou kunnen herstellen van zijn ziekte.
 
Henk was sinds 1978 verbonden aan onze school. Hij begon bij SG De Stroom als leraar  en werd later adjunct-directeur van het LBO, VBO en nog weer later het vmbo. Hij werkte mee aan verschillende fusies. Eerst tussen de LBO-scholen en later, toen het vmbo met de h/v ging samenwerken, kwam het Commanderij College tot stand.
 
Vele collega’s hebben Henk gekend als een echt mensenmens. Henk had een groot hart voor de leerlingen, wilde dat de leerlingen het goed hadden op school en was reuze trots op de school. Henk had ook een groot hart voor zijn collega’s. Hij kon oprecht meeleven met al het lief en leed gedurende de bijna 37 jaar dat hij bij ons werkte.
 
We wensen zijn vrouw Anny, zijn kinderen en kleinkinderen de komende tijd heel veel sterkte om het verdriet van het verlies van man, vader en opa te verwerken. Zij en wij kunnen terugkijken op heel veel goede momenten met een prachtig mens.
 
Ik wens iedereen die Henk heeft gekend veel sterkte.
 
Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van onze school,
 

Mw. drs. C. (Carla) F.H. Grootjen

bestuurder
Terug