Commanderij College
Zoeken


Gemeente bedankt PrO: 'Bedankt voor warme gastvrijheid'

Bericht geplaatst op: 18-12-2015

Traditiegetrouw gaan de medewerkers van het team Sociaal Domein van de gemeente Gemert-Bakel, met kerst samen lunchen. Dit jaar waren zij te gast op de Praktijkschool.  Hans Hermkens van de gemeente Gemert-Bakel vertelt over de fijne middag. 

Hartelijk welkom geheten door Barbara, Dani, Shukri, Ted en Loes, mochten we plaats nemen in een gezellig versierde kantine, die voor deze ene keer omgebouwd was als pop-up restaurant. En wat hadden deze leerlingen er een werk van gemaakt! 

We vergaapten ons eerst aan de prachtige presentatie van de lunch en de feestelijk gedekte tafels. Daarna deden we ons te goed aan een heel gevarieerd soepenbuffet, smakelijk belegde broodjes (vooral de somalische flapjes en worstenbroodjes vonden gretig aftrek…) en een kleurenpallet aan verrassende fruitsappen. 

En toen we echt allemaal onze buik rond hadden, kregen we nog een verrassend toetje: een rondleiding door de school onder leiding van de leerlingen. We willen alle kokende, versierende en poetsende leerlingen én de meesters en juffen van de Praktijkschool bedanken voor de warme gastvrijheid. Een beter begin van de feestdagen kunnen wij ons niet voorstellen!

Hans Hermkens
Gemeente Gemert-Bakel


Terug