Commanderij College
Zoeken


Doe mee! CoCo Awards 2016 nieuwe stijl

Bericht geplaatst op: 19-2-2016

Zoals wellicht bekend, worden er ook dit jaar CoCo Awards uitgereikt aan talentvolle leerlingen van onze school. Leerlingen kunnen zich nog inschrijven tot vrijdag 26 februari. Dit jaar ziet de prijsuitreiking er anders uit dan andere jaren. De grote uitreiking maakt namelijk plaats voor een persoonlijke prijsuitreiking.

Leerlingen die in de prijzen vallen, krijgen persoonlijk hun prijs overhandigd tijdens een feestelijk moment in bijzijn van hun ouders/verzorgers en de mentor. We merken namelijk dat niet alle leerlingen staan te springen om voor een groot publiek in de spotlights te staan. Daarom kiezen we ervoor om de meest talentvolle leerlingen individueel in het zonnetje te zetten, we helpen de winnaars een op een verder met hun talent.

De inzendingen worden beoordeeld door een externe jury. Zij kijken of de inschrijving leidt tot een advies of een award. Een award betekent dat de leerling persoonlijk een prijs ontvangt die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van zijn of haar talent. Komt de leerling niet in aanmerking voor een award, dan krijgt hij of zij van de jury een persoonlijk advies over hoe het talent beter ontwikkeld kan worden.

Ben jij ergens goed in en timmer je heel hard aan de weg om nóg beter te worden? Dan is deelname aan de CoCo Awards wellicht iets voor jou! Kijk maar eens op de speciale pagina over de CoCo Awards en schrijf je in. Je hebt nog tot 26 februari de tijd. 

Lees ervaringen van leerlingen!
Een aantal leerlingen is je al voorgegaan. Zij deden afgelopen jaar mee aan de CoCo Awards. Zo won Britt van Berkel een CoCo Award. Haar deelname leidde tot nog meer succes en veel media-aandacht. Onze leerling Max van de Molegraaf won een wel heel bijzondere prijs, namelijk meelopen in Restaurant Kastanjehof. 


Terug