Commanderij College
Zoeken


Werken bij

Het Commanderij College telt ruim 2800 leerlingen en ongeveer 350 medewerkers verdeeld over vier locaties, drie locaties in Gemert (havo/vwo, vmbo en pro) en een locatie in Laarbeek (vmbo). Wij zijn een brede scholengemeenschap waarin leerlingen én medewerkers enthousiast, actief betrokken zijn én de wil hebben het maximale uit zichzelf te halen In ons onderwijs richten wij ons op zelfstandigheid en openheid van denken. 

Het Commanderij College stimuleert talent. Het creëren van een veilige leeromgeving en een prettige werk- en leersfeer op school draagt daar deels aan bij. Een andere belangrijke factor zijn onze competente medewerkers, die vakinhoudelijke kennis enthousiast overbrengen op onze leerlingen. Zij motiveren de leerlingen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen en willen halen. Natuurlijk zijn leerlingen onze primaire doelgroep, maar het onderhouden van goede contacten met ouders vinden wij minstens zo belangrijk. Het is onze ambitie een omgeving te scheppen, waarin leerlingen én medewerkers enthousiast, actief betrokken zijn én de wil hebben het maximale uit zichzelf te halen. We streven naar resultaatgerichtheid en een succesvolle afronding van de schoolcarrière van onze leerlingen. Wij onderscheiden ons daarbij door een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit. Wij willen van onze leerlingen, succesvolle leerders maken; nu leren voor kansen later. 

Waarom werken bij het Commanderij College?Bent u op zoek naar een baan binnen een dynamische onderwijsorganisatie en past u in het bovenstaande profiel? Kijk dan in het overzicht met actuele vacatures of er een passende functie voor u tussen zit. Honorering vindt plaats conform de cao VO. Daarnaast beschikken wij over een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

U kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar:

Commanderij College
t.a.v. Personeel & Organisatie
Postbus 58
5420 AB Gemert
Sollicitaties@commanderijcollege.nl  

Text/HTML