Commanderij College
Zoeken


Leerlingen en medewerkers Commanderij College doen mee aan City-run Gemert

Bericht geplaatst op: 23-5-2017

Na weken trainen, voorbereiden en kleding in orde maken, was het zaterdag 13 mei 2017 dan eindelijk zo ver. Met 15 leerlingen en 13 collega’s (van alle locaties van het Commanderij College) verzamelden we op locatie havo/vwo om van daaruit naar het Ridderplein te wandelen. Allemaal in hetzelfde t-shirt en met dezelfde spanning. Het enige verschil waren de afstanden die er gelopen zouden worden. Een groot gedeelte van de groep liep de 5 km, maar ook een aantal de 10 km, waaronder twee leerlingen. Collega Tim Berkien liep zelfs de 5 en de 10 km om zijn overleden dochter Julie te eren en haar naamsbekendheid te geven. Petje af.

Om 18.45 uur gingen de eerste lopers van de 5 km van start. Onder perfecte omstandigheden en ontzettend veel aanmoedigingen van collega's, vrienden en ouders aan de kant. Je werd bijna door het gejuick het parcours rondgejaagd. Ron 19.30 uur brak er een flinke onweersbui los, maar daarna ook voor de 10 km prima omstandigheden om te lopen. 

Leerlingen en medewerkers hebben ontzettend scherpe tijden neergezet. De tijden en foto's zijn te vinden op http://gemertcityrun.nl. Iedereen was erg enthousiast en ook de leerlingen vroegen al meteen of we volgend jaar weer mee gingen doen. Na het succes van dit jaar gaan we dat zeker weer organiseren en we hopen natuurlijk op nog meer collega’s en leerlingen.

We willen het Commanderij College bedanken voor de sponsoring en collega’s en leerlingen die hebben meegedaan voor de inzet, gezelligheid en verhalen.

Op naar volgend jaar, namens de organisatie bedankt,

Frank Klessens


Terug