Commanderij College
Zoeken


Eindexamenleerlingen vmbo Gemert naar London

Bericht geplaatst op: 15-7-2015

Elf eindexamenleerlingen en twee docenten zijn onlangs met de bus naar London geweest. Met de ferry zijn ze vanaf Duinkerken naar Dover gevaren. Dit duurde ongeveer twee uur. Om 8.00 uur (Nederlandse tijd) stonden we in London.

Na wat te hebben gegeten, vertrokken we lopend richting Buckingham Palace. Daar was het enorm druk met politie. Het bleek dat er werd geoefend voor de verjaardag van Queen Elisabeth.

Daarna zijn we het dichtstbijzijnde metrostation op gaan zoeken om zo bij Harrods aan te komen. Na veel dure dingen te hebben gezien zijn we richting musea gegaan. Ze konden kiezen uit het National History Museum, Science Museum en Victoria & Albert Museum.

Uiteindelijk zijn we ook naar Camden Town te gaan. Daar heerlijk gewinkeld en rondgekeken om vervolgens naar Leicester Square te gaan voor een lekker avondmaal. Rond 19.15 uur was het tijd om richting bus te lopen , want die zou om 19.45 uur vertrekken. Zondagmorgen rond 5 uur waren we weer terug in Eindhoven, heel moe, maar wel tevreden.

Terug