Commanderij College
Zoeken


Succesvol basketbaltoernooi eerstejaars vmbo Gemert

Bericht geplaatst op: 20-11-2015

Woensdagmiddag 11 november en maandagmiddag 16 november stond het basketbaltoernooi vmbo Gemert klas 1 op het programma. Beide middagen is er met enorm veel enthousiasme en inzet gestreden voor de eerste plaats. 

Na een spannende finale met verlenging waren woensdagmiddag bij de jongens 'De Kneuzen' uit klas K1a de sterkste. Door in de laatste minuut te scoren wisten 'De Badmutsen' uit klas MX1b de finale bij de meisjes te winnen. 

Maandagmiddag was het zeker zo spannend. Bij de jongens waren het 'De Tubies' uit klas KL1c die in de zoemer de winnende scoorde. Bij de meisjes waren het na verlenging 'The Chickies' uit klas KL1b die de finale wisten te winnen.  

Allemaal gefeliciteerd met deze overwinning!

Welke teams zich na afloop van het toernooi 'de beste basketballers van het vmbo' mogen noemen, zal in een minitoernooi tussen de kampioenen van vmbo Gemert en vmbo Laarbeek worden beslist.

Deze strijd wordt gespeeld op locatie vmbo Gemert op dinsdag 1 december om 14:30 uur. Toeschouwers zijn altijd van harte welkom! Tot dan!

De vaksectie LO vmbo Gemert wil alle betrokken derde- en vierdejaars leerlingen, stagières én alle docenten bedanken voor hun hulp. We wensen de winnende teams veel succes en plezier tijdens het minitoernooi.


Winnaars K1a, MX1b


Winnaars KL1c, KL1bTerug