Commanderij College
Zoeken


Help oud-leerling Pieter van Lankveld op weg naar de top

Bericht geplaatst op: 31-10-2017

Oud-leerling Pieter van Lankveld uit Boekel timmert hard aan de weg als BMX'er. De 16-jarige fietser heeft al verschillende grote prijzen behaald waaronder tweevoudig Nederlands Kampioen én Wereldkampioen. Door het plotselinge overlijden van zijn vader vorig jaar, is het voor hem en zijn familie moeilijk om de hoge kosten van de sport te dragen. 

Komend seizoen gaat hij rijden in een nieuwe categorie: Junior Men (eerstejaars prof). Daar komt dagelijkse training bij kijken onder een leiding van een goede coach. Deze trainingen en coaching moet hij zelf bekostigen. Om het geld daarvoor bij elkaar te krijgen doet hij mee aan de Frits Starter actie

Deze actie is in het leven geroepen door Frits van Eerd (CEO Jumbo Supermarkten). Vanwege zijn jubileum bij Jumbo heeft hij deze actie bedacht. Jonge talenten kunnen bij hem een project indienen en maken dan kans op financiële ondersteuning. Pieter staat inmiddels ingeschreven en wil kans maken op financiële steun. Maar dan moet hij zoveel mogelijk stemmen binnenhalen. Die kun je nog indienen tot 1 november. Het is dus kort dag maar alle stemmen zijn meegenomen! Klik hier om te stemmen.


Terug