Commanderij College
Zoeken


Leerlingen vmbo Gemert naar landelijke finale Skills Talents

Bericht geplaatst op: 11-3-2016

Op 24 maart nemen drie van onze bouwleerlingen deel aan de landelijke finale van de vakwedstrijd Skills Talents. Jessie Coopmans, Nelleke Biemans en Thijs Martens werden onlangs eerste bij de provinciale voorronde van Skills Talents.

De leerlingen van vmbo Gemert doen vanuit de afdeling BWI (Bouwen, Wonen en Interieur) mee aan de vakwedstrijd voor laatstejaars leerlingen van het vmbo. Ze mogen 24 maart naar de Nationale Skills Talents wedstrijd. Deze vindt plaats bij Deltapark Neeltje Jans in Zeeland.

De wedstrijd gaat natuurlijk over vakmanschap maar ook samenwerking is een belangrijk element. Tijdens de finale maken onze leerlingen deel uit van het provincieteam. De kandidaten kunnen de beste worden in hun vakgebied, maar ook als provincieteam. Hierdoor ontwikkelen leerlingen niet alleen talent op hun eigen vakgebied, maar maken zij ook kennis met andere beroepen.

Afgelopen donderdag zijn Nelleke, Thijs en Jessie naar de teambuilding geweest bij FlikFlak Den Bosch. Daar hebben ze alvast kennisgemaakt met de andere Brabantse winnaars. Bekijk het filmpje hieronder voor een indruk van die dag. Ook stellen alle deelnemers zich voor in dit filmpje.

We wensen Jessie, Nelleke en Thijs heel veel succes tijdens de finale op 24 maart. 


Terug