Commanderij College
Zoeken


Informatie-avond over genotsmiddelen onder jongeren

Bericht geplaatst op: 11-3-2016

Het jongerencentrum Cendra in Aarle-Rixtel organiseert op 23 maart een informatie-avond over het herkennen en de omgang met genotsmiddelen bij jongeren. De avond komt tot stand in samenwerking met Novadic-Kentron en Vierbinden (jongerenwerk). 

De avond is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 8 van de basisschool, leerlingen van de middelbare school/speciaal onderwijs en ook voor ouders/verzorgers. De avond start om 19.30 uur. 

De inhoud van de avond heeft betrekking op de verleidingen waar kinderen voor kunnen komen te staan, hierbij kunt u denken aan alcohol en drogerende middelen. Er worden workshops gegeven waaraan deelgenomen kan worden. Ook zijn er deskundigen aanwezig van Novadic-Kentron en Vierbinden, zij kunnen veel vragen beantwoorden.

Geinteresseerden zijn van harte welkom vanaf 19.00uur bij Jongerencentrum Cendra aan de Duivenakker 72a in Aarle-Rixtel. De organisatie vindt het fijn om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn. Daarom is het handig als u zich voor 16 maart aanmeldt via info@cendra.net.  


Terug