Commanderij College
Zoeken


Dinsdag 5 april: prijsuitreiking CoCo Awards nieuwe stijl

Bericht geplaatst op: 25-3-2016

De uitreiking van de CoCo Awards komt eraan. Op dinsdag 5 april is het zover, dan worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars. De prijsuitreiking ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren.

Dit schooljaar hebben we ervoor gekozen om niet op de dag van de uitreiking, maar van tevoren bekend te maken wie de winnaars zijn van de CoCo Awards. De prijswinnaars ontvangen binnenkort dan ook een persoonlijke brief waarin zij uitgenodigd worden voor de prijsuitreiking op 5 april.

De leerlingen die helaas geen ‘award’ winnen, ontvangen ook een brief met daarin een advies op maat om de ontwikkeling van hun talent verder te stimuleren. Ook zij zijn van harte welkom bij de uitreiking.

De prijsuitreiking ziet er anders uit dan andere jaren. Er is dit jaar geen sprake van een grote prijsuitreiking waarbij iedereen op het podium terechtkomt. We hebben gekozen voor een kleinere opzet waarin we de uiteindelijke CoCo Award-winnaars persoonlijk in het zonnetje zetten, in het bijzijn van familie, vrienden en de mentor.

Ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken bij de uitreiking van de CoCo Awards. We starten die middag om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) op locatie havo/vwo. Omstreeks 16.45 uur ronden we het officiële gedeelte af en is er nog gelegenheid voor een gezellig samenzijn.


Terug