Commanderij College
Zoeken


Examenleerlingen sluiten schooltijd af in stijl tijdens galabal

Bericht geplaatst op: 10-5-2016

De zenuwen zijn nog niet verdwenen, nadat de examens achter de rug zijn. Heb ik het wel of niet gehaald? Bij de vmbo-afdelingen en het praktijkonderwijs van het Commanderij College (Gemert en Laarbeek) kunnen die zenuwen vlak voor de uitslag nog even vergeten worden. Op woensdag 25 mei zijn alle eindexamenleerlingen van vmbo Laarbeek uitgenodigd voor het galabal 2016 in Laarbeek. Op donderdag 26 mei worden alle eindexamenleerlingen van vmbo Gemert en Praktijkschool onthaald voor het galabal in Gemert.


Alle kandidaten van het Commanderij College vmbo-pro kunnen nog even uit hun dak gaan tijdens een groot bal. De kandidaten van het vmbo-pro Gemert worden in stijl bij café Dientje in Gemert ontvangen. De kandidaten van vmbo Laarbeek worden in galakledij bij café Thuis verwacht. Traditioneel arriveren onze kandidaten op ludieke wijze.

In Gemert lopen de kandidaten (en maximaal twee introducés) op donderdag 26 mei 2016 vanaf 19.30 uur over de rode loper bij café Dientje. Leerlingen van Laarbeek mogen één introducee mee brengen, zij lopen op woensdag 25 mei 2016 vanaf 19.30 uur over de rode loper bij café Thuis.

Voor leerlingen van vmbo Gemert en de Praktijkschool geldt dat zij hun geldige schoolpas 2015-2016 bij zich moeten hebben. Voor leerlingen van vmbo Laarbeek geldt dat zij naast hun geldige schoolpas ook een toegangsbewijs mee moeten nemen.

Ouders, verzorgers en andere belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom om de feestelijke aankomst te bewonderen.

Terug