Commanderij College
Zoeken


Leerlingen van Zorg en Welzijn geven ouderen een verwenochtend

Bericht geplaatst op: 26-5-2016

Op 12 mei zijn er oudere dames via de Zonnebloem bij ons op school geweest voor een verwenochtend.
Anne, Fenna en ik gingen de mensen ophalen die met vervoer naar school waren gekomen.

We liepen binnen naar een bankje waar we ouderen zagen zitten. Ik vroeg 'Hallo, komen jullie voor de verwenochtend?'  Ze zeiden van wel en stelden zich allemaal voor.

We namen iedereen mee en brachten ze naar de middelste tafel in het paviljoen. Daar waren ze lekker aan het kletsen toen we de groep in tweeën splitsten. De eerste groep ging naar de gezichtsbehandeling. De tweede groep kreeg een manicure. Ondertussen heb ik veel foto’s gemaakt voor de Zonnebloem en voor school. We brachten de mensen die klaar waren naar het restaurant, waar ze koffie en thee kregen.
Ook waren er kleine hapjes.

Na een halfuurtje zat iedereen in het restaurant. Anne en ik hadden nog wat gesprekjes gevoerd met de ouderen. Dit was super om te doen. Na wat lekkers gegeten te hebben en natuurlijk gedronken, kregen de mensen van groep 1 nu de manicure. De mensen van groep 2 de gezichtsbehandeling.

De mensen die klaar waren, bracht ik weer naar de middelste tafel in het paviljoen. Zoë en Kyara brachten de ouderen weer naar de taxi. 

Hoe vonden de mensen het?
Ik heb alleen maar goede dingen gehoord van de ouderen. Ze vonden het een mooie school. Ze vonden de leerlingen heel lief en ze vonden dat we veel geduld hadden. Het was een leuke ochtend.

Eva Kuipers
Bz3a

Bekijk hier alle foto's die door Eva gemaakt zijn! 

 


Terug