Commanderij College
Zoeken


LWOO onderzoek voor basisschoolleerlingen op vmbo Gemert

Bericht geplaatst op: 9-10-2015

Leerlingen van basisscholen uit de regio zijn binnenkort uitgenodigd op vmbo Gemert voor een LWOO onderzoek. De kinderen zijn in overleg met ouders aangemeld voor het onderzoek.

De aanmelding is digitaal gedaan via het samenwerkingsverband Helmond Peelland. De ouders hebben aangegeven dat ze graag op onze school het onderzoek voor hun kind willen laten plaatsvinden.

Op 23 september zijn er al leerlingen op onze school geweest. Op 14 oktober komt een tweede groep. Ook staan er onderzoeken gepland op 17 november en 3 december  

Het onderzoek wordt op onze school afgenomen door een twee medewerkers van BCO Onderwijsadvies. Dit bureau neemt de LWOO onderzoeken af in opdracht van het Samenwerkingsverband Helmond Peelland. We ontvangen de kinderen ’s morgens in de aula van de school, samen met de aanwezige ouders. We zorgen dat ze rustig en zo ontspannen mogelijk goed kunnen beginnen aan het onderzoek. Tussen de opdrachten en vragen door is er halverwege de ochtend een pauzemoment. Het onderzoek duurt ongeveer drie uur. 

De eindtijd is rond 12.30 uur en kan soms uitlopen tot uiterlijk 13 uur.


Terug