Commanderij College
Zoeken

Prijswinnaars CoCo Awards
Ben je benieuwd naar de ervaringen van deelnemers? Afgelopen schooljaar ontvingen maar liefst veertien talenten een CoCo Award. Bekijk hier de prijswinnaars van 2017.
Ook in 2016 werden er maar liefst negen prijzen uitgereikt. Hier lees je wie er toen in de prijzen vielen en wat voor bijzonder talent zij hebben

Laat je inspireren door de prijswinnaars van vorige jaren, hieronder lees je hun avonturen na het winnen van de CoCo Awards.

Janske Croijmans mocht in gesprek met Britt van Stichting Britt Helpt en met wethouder Bevers van de gemeente Gemert-Bakel 
Yara van de Ven won een clinic met Beachvolleybal Nederland
Lucien Renette won een masterclass met violist Lorenzo Gatto
Bas van de Weijenberg had een ontmoeting met acteur Mike Weerts
JanWillem Woolderink won een masterclass van Ruard Sanders, GuitarKing

Iedereen heeft wel een talent maar wat je met dat talent doet, is aan jou! Je krijgt bij het Commanderij College de kans om jouw talent te ontwikkelen met hulp van school. 

Je kunt in heel veel dingen getalenteerd zijn. Misschien ben je wel heel muzikaal of creatief, ben je heel goed in een bepaalde sport of ben je juist heel handig met techniek of ict en kun je van alles maken. Het zijn maar wat voorbeelden, je kunt namelijk in heel veel dingen 'goed' zijn. Je hoeft niet bescheiden of onzeker te zijn over je talent want jouw prestaties mag je best laten zien aan de buitenwereld. 

Op het Commanderij College helpen we talentvolle leerlingen bij het ontwikkelen van hun talent. Hier zijn verschillende manieren voor. We kunnen je bijvoorbeeld in contact brengen met een persoon die hetzelfde talent heeft en dit talent al verder heeft ontwikkeld. We kunnen leren van elkaar en we kunnen elkaar uitdagen.