Commanderij College
Zoeken

Ziek of te laat op school

Ziek
Als je ziek bent, moet je dit altijd aan school doorgeven. Je ouders/verzorgers moeten dan voor 08.30 uur bellen naar 0492 – 37 00 55 om te laten weten dat je afwezig bent. Ook moeten je ouders/verzorgers eventueel het bedrijf of de instelling waar je stage loopt informeren. Als je op school ziek bent geworden, meld je dan altijd even bij je docent voordat je naar huis gaat. De school kan dan contact opnemen met je ouders.

Te laat
Als je te laat bent, meld je je altijd bij de receptie. Je krijgt dan een briefje mee voor de docent. Als je geen geldige reden hebt, krijg je een briefje mee naar huis. Je ouders moeten dit briefje ondertekenen. Op dat briefje staat ook een dag en tijdstip vermeld waarop je een taak moet uitvoeren. Voor die taak meld je je op het aangegeven tijdstip bij de conciërge.  Let op: deze regeling geldt voor alle lessen en niet alleen voor het eerste lesuur. Zorg dus altijd dat je op tijd bij het juiste lokaal bent.

Spijbelen
Spijbelen wordt op het Commanderij College niet getolereerd. Voor spijbelen krijg je een passende straf. Bovendien worden je ouders én de leerplichtambtenaar ingelicht.