Commanderij College
Zoeken


Leerling Demi Bosch schittert op EK hiphop- en breakdancen in Tsjechië

Bericht geplaatst op: 23-6-2016

Leerlingen uit TG2C zeiden het al: “het Nederlands voetbalelftal niet op het EK, maar onze eigen Demi Bosch wel!” Demi Bosch uit TG2C (vmbo Laarbeek) heeft tussen 6 en 11 juni meegedaan aan het EK hiphop- en breakdancen in Tsjechië.

Demi staat in de klas niet op de voorgrond, maar met dansen is ze niet te stoppen. Demi rijgt de successen aaneen met als resultaat dit grote EK in Ostrava. Dit is extra knap omdat Demi nog maar een aantal jaar danst. 

Haar mentor Bart Kuijpers is in zijn nopjes met het succes van zijn leerling: “Ik zag haar vorig jaar als superleerling in kader 1, want naast haar legendarische dans-skills en haar drukke dansprogramma is ze dit jaar ook nog eens opgestroomd naar TG en ook dat doet ze top!” 

Op het EK kwam de crème de la crème van de Europese danstop bijeen om de degens te kruisen. Demi deed in Tsjechië op drie onderdelen mee; namelijk de duo’s, formatie en groepen. 

Demi eindigde knap als 23e van de 106 bij de duo’s, als 9e bij de 24 formaties en als 7e bij de 38 groepen. Een topprestatie aangezien de Europese top hier aanwezig is. 

Vrijdag heeft Demi een heerlijke welverdiende taart kunnen aansnijden in haar mentorklas en kon heel TG2C genieten van haar succes! We wensen Demi de komende jaren heel veel plezier en geluk in het dansen en hopen op meerdere successen.      
Terug