Commanderij College
Zoeken


Leerlingen vmbo ontvangen certificaten Cambridge English

Bericht geplaatst op: 3-11-2015

Het Commanderij College daagt leerlingen uit en stimuleert talent. Daarom zijn we twee jaar geleden begonnen met een pilot Cambridge English op het vmbo. Dit schooljaar hebben maar liefst zestien leerlingen meegedaan aan het examen Cambridge English op B2-niveau. Dit niveau staat net boven het eindniveau van havo 5. Zij ontvangen op 3 november hun certificaat.

Het gaat om dertien leerlingen van de theoretisch gemengde leerweg, een leerling van vmbo kader en twee leerlingen van de locatie vmbo Gemert. Veertien leerlingen hebben de examens met een positief resultaat afgelegd.

We zijn uitermate trots op deze leerlingen die hebben laten zien dat zij erg talentvol zijn op het gebied van Engels. Mede door deze geweldige resultaten zijn er dit schooljaar maar liefst veertig leerlingen aan de slag gegaan om hun Cambridge English certificaat te behalen. We hopen volgend jaar dan ook nog meer certificaten uit te mogen reiken.

Voorheen konden leerlingen al kiezen voor een extra uitdaging bij Engels op locatie havo/vwo. Nu is er dus ook deze mogelijkheid op het vmbo (beide locaties).

De uitreiking vindt plaats op 3 november om 19:00 uur op locatie vmbo Laarbeek samen met de uitreiking van de tweede diploma van deze locatie.


Terug