Commanderij College
Zoeken


Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen zijn er voor alle leerlingen van het Commanderij College, ongeacht je leerjaar. Je kunt bij een vertrouwenspersoon terecht als je met iets zit waar je zelf niet uitkomt. Dit kunnen problemen thuis of op school zijn, die niet direct iets met de schoolprestaties te maken hebben. Maar je kunt ook denken aan bijvoorbeeld seksuele intimidatie, racisme, de scheiding van je ouders, eenzaamheid, mishandeling, verslaving of zwangerschap.

 

Speelt er iets waardoor het lastig voor je is om te slapen, te leren of te werken, dan bieden de vertrouwenspersonen jou een helpende hand bij het oplossen van je probleem. De vertrouwenspersoon zal er voor je zijn, je verhaal aanhoren en hier gepast mee omgaan en proberen je probleem op te lossen. Zij hebben echter wel een signaleringsfunctie. Dit betekent dat ze - als het nodig is - gepaste zorg moeten inschakelen. Mocht het nodig zijn dat er verdere hulp ingeschakeld moet worden, dan gebeurt dat in overleg met jou.

Even voorstellen..
Meneer Pennings en mevrouw Kampers zijn de vertrouwenspersonen voor locatie vmbo Laarbeek. Als je iets in vertrouwen kwijt wil, kun je bij hen terecht. Zij luisteren naar je probleem en proberen samen met jou naar een oplossing te zoeken.

Je kunt één van hen altijd aanspreken. Vind je het lastig om ze zomaar aan te spreken? Dan kan je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen:

   
Meneer K. Pennings
pek@commanderijcollege.nl     
Mevrouw E. Kampers
kam@commanderijcollege.nl